Borstekouterstraat 94

Te Koop

Omschrijving

Welkom in Zwalm, waar tijdloze charme en moderne luxe samenkomen in onze twee prachtige BEN nieuwbouwwoningen, opgetrokken in pastorie-stijl. Gelegen in het idyllische Zwalm, bieden deze ruime woningen van 212m2 het perfecte thuis voor jou en je gezin.

Op het gelijkvloers bevindt zich een aparte wc, een ruime leef- en eetruimte, een handige berging en een inpandige garage voor het veilig parkeren van je auto. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een tweede aparte wc en een luxueuze badkamer met zowel een douche als een bad.

Deze woningen combineren klassieke elegantie met moderne energie-efficiëntie, zodat je comfortabel en duurzaam kunt wonen. Geniet van de rustige omgeving van Zwalm, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

Ben je klaar om jezelf te verwennen met een nieuw huis dat perfect past bij jouw levensstijl? Ontdek de unieke mogelijkheden van Brikhouses en maak van deze pastorie-stijl woningen jouw thuis. Je kan ons bereiken op info@brikhouses.com of 0472/39.58.43

Interesse in dit project?