Zuidlaan 131

Te Koop

Omschrijving

Ontdek onze prachtige BEN nieuwbouwwoningen bij Brikhouses, waar klassieke pastorie-stijl en modern comfort samenkomen. Gelegen in het schilderachtige Zwalm, bieden deze drie ruime woningen van 196m2 alles wat je nodig hebt voor een luxe levensstijl.

Op het gelijkvloers vind je een aparte wc, een riante leef- en eetruimte, een handige berging en een inpandige garage voor het gemakkelijk parkeren van je voertuig. Op de eerste verdieping wachten drie gezellige slaapkamers op je, samen met een tweede aparte wc en een luxe badkamer voorzien van zowel een douche als een bad.

Maar dat is niet alles – op de tweede verdieping bevindt zich een grote zolder die naar eigen wens kan worden ingericht. Extra slaapkamers, een hobbyruimte of een thuiskantoor – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze woningen zijn niet alleen stijlvol, maar ook energiezuinig, waardoor je kunt genieten van comfortabel wonen met een lagere ecologische voetafdruk.

Waar wacht je nog op? Maak van Zwalm jouw thuis en ontdek de unieke charme van Brikhouses. Aarzel dan niet om ons te contacteren op info@brikhouses.com of 0472/39.58.43

Interesse in dit project?